Shopping Cart

Return

Cum returnez un articol?

Modul cel mai simplu de a returna un articol este de a te prezenta cu el în magazinul Cesare Paciotti Bucharest din Calea Victoriei nr 118. Dacă nu ai această posibilitate, contactează magazinul pentru a fi îndrumat către cea mai optimă soluție.

 • Cât timp am la dispoziţie pentru a returna un articol?

  Toate returnările trebuie să aibă loc în termen de 1 lună de la data e-mailului de confirmare a expedierii. Aceasta se adaugă dreptului tău de a returna un articol în termen de 14 zile de la data primirii comenzii.

 • Trebuie să achit ceva pentru a returna articolele?

  În cazul în care comanda a fost expediata cu un produs greșit, deteriorat, uzat, ruturul va fi gratuit. În caz contrar, costul returului va fi suportat de către client.

 • Cum îmi vor fi returnaţi banii?

  După ce returnarea este aprobată, îţi vei primi banii înapoi în acelaşi mod de plată cu care ai efectuat achiziţia

 • Când îmi vor fi returnaţi banii?

  După aprobarea returnării (articolele trebuie să fie în stare impecabilă şi etichetele interne trebuie să fie intacte), vei primi un e-mail/telefon de confirmare care indică faptul că ţi se vor returna banii în maximum 15 zile.

* CesarePaciotti-Bucharest.ro îşi rezervă dreptul de a refuza returnările expediate sau comunicate după limita perioadei de returnare sau articolele care nu se află în aceeaşi stare în care au fost primite.

Newsletter